Bedankt voor je interesse in mijn heilzame Calendulazalf!

Selecteer op deze pagina de samples die je graag wilt ontvangen. Je krijgt ze gratis bij je bestelling!

Tuin van Maria

Wat zijn de voordelen van natuurcosmetica?

Wil je af van die schilferige huid, van droge handen, geïrriteerde plekjes….? Met enkel natuurlijke ingrediënten? Het is vaak frustrerend dat er zoveel onnodige toevoegingen (rommel) zitten in verzorgingsproducten. Het beste is dan om zelf je verzorgingsproducten te maken; dan weet je wat erin zit. Maar… geen tijd en geen zin om al die ingrediënten aan te schaffen? Kijk dan eens hier, naar onze handmade kwaliteitsproducten en TRY IT!! (Gecertificeerd volgens EU-normen).
Wil jij je huid en baardhaar verbeteren, voeden en verzorgen? Probeer dan onze zuiver natuurlijke huid- & haarproducten, op kleine schaal handgemaakt, met alleen de beste ingrediënten.

Ontdek de voordelen van pure, ambachtelijke natuurcosmetica

Calendulazalf, Calendulaolie, Kruidenbalsem, Rozenzalf of wierookbalsem Try-it (2 samples)

Lavendel Kruidenbalsem: onrustige huid en kloofjes. Rozenzalf: onzuivere en oude huid, vooral gezicht. Calendula olie: droge, licht beschadigde huid en massage. Calendulazalf: geurloos, voor de overgevoelige huid. Wierookbalsem: verwarmend voor spieren en voedend voor de droge winterhuid.
Het in gebruik nemen van de samples is erg eenvoudig – ik leg het uit in de onderstaande 3 stappen:

Calendulazalf, geurloos: hoe gebruik ik die?

Heb je een overgevoelige huid, licht beschadigd of eczeem? Calendula staat bekend als eerste-hulp-kruid: breng aan op de benodigde plekken en wrijf zachtjes in op de (gezichts-)huid. Ook lekker als handcrème na het handen wassen, zelfs bij licht geïrriteerde huid!

Hoe gebruik ik de Kruidenbalsem?

De Stella Matutima Kruidenbalsem is zo zacht, dat je het voor je hele huid gebruiken kan. Ook ideaal bij wintervoeten, als handcrème (ook bij kloven), en voor je gezicht als nachtcrème. De kruiden kunnen helpen voor de onrustige huid. Na het douchen aanbrengen.

Wat anderen zeggen...

Marasha -psychiater & moeder

Heerlijke producten. De Stella Matutina kruidenbalsem is mijn favoriet. Heerlijk ontspannende balsem die de huid goed voedt. Perfect voor mezelf en voor mijn dochtertje die een droge huid heeft en gevoelig is voor eczeem. Ik smeer haar nu dagelijks in met de Stella Matutina kruidenbalsem en ze heeft nergens last meer van! De potjes zijn bij ons in het gezin al gauw leeg.... Ook de verpakking is heel mooi. Ideaal om cadeau te geven aan je vriendinnen!

Michelle -bewust groene moeder

Ik gebruik nu zo’n 1,5 jaar de producten van Tuin van Maria. De Calendula Pure zalf en de Stella Matutina Kruidenbalsem komen vooral voor de kids goed van pas. Schraal plekje, geschaafde knie, klein bultje? Daar hebben we wat voor! Iets anders gebruiken we eigenlijk niet meer. Zelf ben ik ook ontzettend fan van de Rozenbalsem; heerlijke geur, zo'n 2x per week gebruik ik 'm om mijn gezicht er mee in te smeren na het douchen. Ook de wierook balsem vind ik heerlijk. De geur helpt bij mij ook enorm ondersteunend als ik een fikse hoofdpijn voel aankomen. Een van onze kinderen heeft last van eczeem op de hoofdhuid en heeft veel baat bij de Calendulaolie. Enfin, ik kan nog wel even doorgaan...maar het komt er eigenlijk op neer dat ik ontzettend enthousiast en tevreden ben. Er is nog geen product van Tuin van Maria geweest waar ik niet blij mee was. Echt een aanrader!

wie ben ik?

Omdat ik voor mezelf gezonde, zuivere lichaamsverzorging wil gebruiken, ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden. Maar het was of niet zuiver genoeg, of te duur, of ik wist domweg niet precies wat erin zat; alle ingrediënten zijn in Latijn beschreven. Uiteindelijk ben ik begonnen dit zelf te ontwikkelen. Ik vind het een bijzondere ontdekking om werkelijk te weten wat ik op mijn huid smeer. Vooral de ‘eetbare’ ingrediënten hebben persoonlijk mijn voorkeur. Wat goed is om te eten, is uiteraard ook prima voor je huid. Denk bijvoorbeeld aan kokosolie: je kan er mee bakken, het als boter op je brood gebruiken, maar ook is het ideaal voor je huid en je haar. Wel wat vettig, maar heel voedend en niet duur. Ik gebruik het in bijna al mijn producten!

 

Daarnaast is Maria voor mij een steun en leidster; ze is mijn hemelse Moeder. Natuurlijk kan ik nooit haar zuiverheid benaderen, maar wel kan ik er op bescheiden manier naar verwijzen. Ik geniet ervan om haar afbeeldingen te zien op de plaatjes, etiketten en beeldjes die we maken en ontwerpen. Zo komt ze vanzelf steeds in mijn gedachten. Ze is de drijfveer geworden voor mijn onderneming!

 

Onze cosmticaproducten onderscheiden zich doordat we alleen plantaardige oliën en ingrediënten gebruiken (uitgezonderd de bijenwas) en als ‘conserveringsmiddel’ vitamine E-olie en tarwekiemolie. Tegelijk voedend, verzorgend en verzachtend voor de huid. Van zuiver natuurlijke oorsprong! De crèmes, zalven en oliën zijn voor dagelijks gebruik. Zo blijft je huid vitaal, gezond, beschermd en gevoed.

Waarom geef ik de samples weg?

Ik krijg zo vaak enthousiaste en blije reacties van mensen, dat ik je graag gratis kennis laat maken met mijn verzorgingsproducten. Hopelijk wordt je net zo enthousiast over pure natuurcosmetica en zie ik je terug bij de Tuin van Maria!

Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden I privacystatement

 

KvK. 65674235 – BTWnr. NL176319773B01 – IBAN NL85 RABO 0195 2347 90 t.n.v Tuin van Maria
Tel. 06-42847484 (kantooruren) Christane Nederpelt

X