Geweldig dat je de tips over Shampoobars hebt gedownload!

Tuin van Maria

Ontdek hoe je met onze natuurlijke Shampoobars pluishaar vermindert!

Op deze pagina laat ik de voordelen zien van natuurlijke Shampoobars en … een toffe tijdelijke aanbieding!

Wil je haaruitval verminderen? Je natuurlijke haarkleur behouden en versterken? Wil je af van dat droge en pluizige haar? En ben je die droge schilferige hoofdhuid zat? Wil je geen een ruwe matte baard? Voor zachter glanzender en gezond (baard)haar, een gezondere hoofdhuid en met alleen natuurlijke ingrediënten, zit je goed bij Tuin van Maria.

 

Het is vaak frustrerend dat er zoveel onnodige toevoegingen (rommel) zitten in verzorgingsproducten. Zoals SLS. Het beste is dus om dan zelf je Shampoobars te maken; dan weet je wat erin zit. Maar… geen tijd en geen zin om al die ingrediënten aan te schaffen? Kijk dan eens hier, naar onze zelfgemaakte gecertificeerde Shampoobars en probeer het! Nu tijdelijk voordelig een set met alle 4 shampoobars beschikbaar, en zolang de voorraad strekt een GRATIS 5e erbij!

Wa​t anderen zeggen...

Pim met baard

Pim- Junior Data Analist

Onlangs heb ik 2 Shampoobars uitgeprobeerd tijdens een zeilreis. Opvallend hoe handig zo’n ‘solid bar’ is voor onderweg: perfect voor mijn haar en ook voor mijn baard. De Sheba bar en de Bier-hop Beardbar zijn verfrissend met een wat kruidige geur. Mijn haar wordt lekker schoon, dat geeft ook onderweg een verzorgd gevoel!

Ariane

Ariane- Pianist & moeder

Als pianiste vind ik het belangrijk dat mijn haar er gezond en glanzend uitziet. En ik heb best dun haar... De Shampoobars van Tuin van Maria zijn voor mij echt een uitkomst! Mijn haar krijgt meer volume en glanst prachtig. Ook voor mijn hoofdhuid is het heilzaam; ik heb geen last meer van roos. Wat mij betreft zeer aan te raden!

Wil jij je hoofd- en baardhaar verbeteren, voeden en verzorgen? Probeer dan onze zuiver natuurlijke haarproducten, op kleine schaal handgemaakt, met alleen de beste ingrediënten.

On​​​​​​tdek de voordelen van pure, ambachtelijke haarproducten!

Shampoobar Sheba +
Beardbar Bier-Hop

voor dun gevoelig haar en voor kort, stugger (baard)haar
samen slechts €7,50

Shampoobar Lavendel-Kokos
+ Calendula-Roos

voor normaal en fijn tot licht vet haar
samen slechts €7,50

Het gebruik van de Shampoobars is erg eenvoudig - ik leg het uit in de onderstaande stappen:

FA12EFD6-0062-401F-9B87-26FEC12A3D5E

Hoe zeep ik mijn haar in ​met een Shampoobar?

Sp​​​ring onder de douche en maak je haar goed nat. Ogen dicht, want het prikt. Dan met de shampoobar over je hoofdhaar wrijven en goed inmasseren. Herhaal dit totdat je haar lekker schuimt!

 

Voor je baard geldt hetzelfde. Alleen niet opeten, die zeep!

Hoe spoel ik h​​​​​​et uit​​​​​?​​​​​

Als je haar flink schuimt -meestal bij 2e keer inzepen- spoel je het goed uit. Heb je dun haar waar je meestal geen model in krijgt? Of krullend haar? Dan ben je klaar!

Heb je dikker, stroever of vetter haar? Spoel dan na met azijn (1/4) op water. Even in laten trekken en uitspoelen.

Wat anderen zeggen...

Frederik -verpleegkundige

Het is even vreemd dat je een zeepje in je handen moet wrijven, maar de zeep, eenmaal in mijn baard, schuimt zelfs erg goed. Er zitten ook geen kunstmatige geurversterkers oid in. Na het spoelen en drogen voelt mn baard ietwat stug, maar dat maakt ook dat hij -werkelijk waar- veel beter in model zit! Ik ben er erg positief over en gebruik in het vervolg alleen nog deze shampoo!

Rosa -studente

Mijn haar heeft altijd een lichte slag gehad, maar sinds ik de Sheba Shampoobar gebruik, is mijn haar veel meer gaan krullen. Van shampoo wordt mijn haar droog; bij de Sheba Shampoobar krijg ik van dat zachte, maar wel stevige haar van en prachtige natuurlijke krullen.

 Je krijgt 1 tot 4 mini shampoobars om te ruiken en testen!

Wie ben ik?

Omdat ik voor mezelf gezonde, zuivere lichaamsverzorging wil gebruiken, ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden. Maar het was of niet zuiver genoeg, of te duur, of ik wist domweg niet precies wat erin zat; alle ingrediënten zijn in Latijn beschreven. Uiteindelijk ben ik begonnen dit zelf te ontwikkelen. Ik vind het een bijzondere ontdekking om werkelijk te weten waarmee ik mijn haar was.

 

Daarnaast is Maria voor mij een steun en leidster; ze is mijn hemelse Moeder. Natuurlijk kan ik nooit haar zuiverheid benaderen, maar wel kan ik er op bescheiden manier naar verwijzen. Ik geniet ervan om haar afbeeldingen te zien op de plaatjes, etiketten en beeldjes die we maken en ontwerpen. Zo komt ze vanzelf steeds in mijn gedachten. Ze is de drijfveer geworden voor mijn onderneming!

 

Onze Shampoobars en huidproducten onderscheiden zich doordat we alleen plantaardige oliën en ingrediënten gebruiken (uitgezonderd de bijenwas) en als ‘conserveringsmiddel’ vitamine E-olie en tarwekiemolie. Tegelijk voedend, verzorgend en verzachtend voor de huid. Van zuiver natuurlijke oorsprong! Ook de crèmes, zalven en oliën zijn voor dagelijks gebruik. Zo blijven je haar en je huid vitaal, gezond, beschermd en gevoed.

Waarom maak en verkoop ik shampoobars?

Ik vindt het maken van mijn natuur-producten nog het fijnste, het geeft me enorme inspiratie en geestelijke rust. Het verkopen ervan is niet zo mijn ding, maar ik krijg zo vaak enthousiaste en blije reacties van mensen, dat ik je graag kennis laat maken met onze Shampoobars en andere verzorgingsproducten. Hopelijk wordt je net zo enthousiast over pure natuurcosmetica en zie ik je terug bij de Tuin van Maria!

Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden I privacystatement

 

KvK. 65674235 – BTWnr. NL176319773B01 – IBAN NL85 RABO 0195 2347 90 t.n.v Tuin van Maria
Tel. 06-42847484 (kantooruren) Christane Nederpelt

X